Skip to content

Scooter rijbewijs

Het is tegenwoordig verplicht om een rijbewijs voor de scooter in je bezit te hebben wanneer je met de scooter de weg op wilt. Een prima zaak die de verkeersveiligheid ten goede komt. Je rijdt namelijk niet zomaar even weg op de scooter, althans niet altijd op een veilige wijze. Bij ons heb je het rijden van de scooter snel onder de knie. Je kunt vervolgens snel en veilig de weg op.

Ook voor een scooter is een rijbewijs strikt noodzakelijk

Scooters: je komt ze steeds meer tegen op de wegen en elke scooterbestuurder dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Wij kunnen je als geen ander helpen bij het halen van het scooter rijbewijs, zoals we je eveneens helpen bij het behalen van het theorie-examen. Of het nu gaat om de auto, de motor of scooter, je krijgt bij ons altijd te maken met ervaren en professionele instructeurs. We stellen je op je gemak en helpen je de eerste basisbeginselen van het rijden op een scooter onder de knie te krijgen. Je kunt ook nu weer kiezen uit verschillende pakketten. Je bepaalt door de keuze van een pakket je eigen tempo en van druk is nooit sprake. Wij leveren bij voorkeur mensen af die straks veilig met de scooter op pad kunnen.

Pakket 1

€460,-

Pakket 2

€535,-

Pakket 3

€605,-

De werkwijze die wij hanteren voor het behalen van je scooter rijbewijs staat bekend als zeer efficiënt

Onze werkwijze staat bekend als zeer efficiënt. Op die manier bespaar je dus tijd en geld. Wanneer je een pakket afneemt voor het scooter rijbewijs, dan is dat altijd inclusief het examen. We zijn zeer flexibel en is het nodig dat er wat extra lessen afgenomen moeten worden, dan regelen we dat. Op die manier kom je altijd goed beslagen ten ijs als het examen voor de deur staat.

Leren in een prettige sfeer!

Wil je straks veilig met de scooter de weg op? Kies dan voor ons. Kies uit een van de drie pakketten en gegarandeerd dat jij straks de vrijheid gaat ervaren die de scooter biedt. We zijn een jong en dynamische onderneming die hecht aan persoonlijk contact en een goede sfeer. Onder dergelijke omstandigheden leer je het meest en is de kans om te slagen voor je scooterrijbewijs gewoon erg groot. Wij bieden onze lessen ook nog eens tegen een zeer betaalbare prijs aan. Wat wil je eigenlijk nog meer?

Reguliere rijopleiding

Losse scooterles (60 min.)
€42,-

Praktijkexamen
€205,-

Eendaagse theoriecursus
€80,-

Theorie examen
€55,-

Vandaag geslaagd bij Gun voor mijn A rijbewijs! Kan niets anders zeggen dan perfect! Alle lessen waren leerzaam en vooral grappig! Elke rit genoten van de goede lessen. Alles in 1x gehaald, door de goede instructies. Gun je bent een topper!

Rijschool Rijswijk

Wil jij ook je rijbewijs halen?

Wij hebben inmiddels vele geslaagde leerlingen met geduld en vooral plezier begeleid tot het halen van hun rijbewijs! Ben jij de volgende?

Rijschool Gun