Skip to content

Rijschool GUN

'Wij hebben maar één doel en dat is het afleveren van goede automobilisten.’

Wie zijn wij?

Rijschool GUN is een jong en dynamisch rijschool, of je nu kiest voor een enkele rijles, compleet pakket of theorie-cursus. Wij zorgen er samen voor!

Wanneer je besluit om via Rijschool GUN je rijbewijs te halen kun je vertrouwen op professionele en persoonlijke begeleiding.

Ons team bestaat uit ervaren gediplomeerde rij instructeurs die jou zowel telefonisch als persoonlijk te woord staan.

Rijschool GUN is niet alleen actief op de weg. Ook zijn wij actief op Facebook en Instagram. Vergeet je ons niet te volgen voor de dagelijks ontwikkelingen?

Hoe wij te werk gaan?

Rijschool GUN denkt met je mee en geeft duidelijk en professioneel advies. Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Elke leerling is anders en met de jaren leer je als rij instructeur hoe je er mee om moet gaan. Dus elke leerling krijgt van ons op zijn of haar tempo les. Wij streven naar kwaliteit en goede sfeer tijdens het lessen! Rijschool GUN maakt gebruik van ervaren rij instructeurs en efficiënte leermethodes, dit maakt het leren en het behalen van je examens makkelijker! Hierdoor bespaar jij tijd en (les)geld, hoe fijn is dat?

Rijschool Rijswijk

Wil jij ook je rijbewijs halen?

Wij hebben inmiddels vele geslaagde leerlingen met geduld en vooral plezier begeleid tot het halen van hun rijbewijs! Ben jij de volgende?

Rijschool Gun