Skip to content

Aanhangwagen rijbewijs

Het rijden met een aanhanger is een vak apart. Het is iets wat niet iedereen van nature kan. Rijden met een aanhanger is best lastig. Wij kunnen je helpen om het rijden met aanhanger onder de knie te krijgen. Door het aanbieden van speciale rijlessen voor de aanhanger kun jij straks veilig met ongeacht welke aanhanger dan ook de weg op. Bovendien heb je ook voor veel grotere caravans een aanhangrijbewijs nodig.

Je mag niet zomaar met rijbewijs B ieder type aanhanger besturen

Het is goed om je eens te verdiepen de eisen die aan het rijden met een aanhanger gesteld worden. Je mag namelijk niet zomaar met alleen rijbewijs B met iedere aanhangwagen de weg op. Zeker als jij iemand bent die toch regelmatig de aanhangwagen gebruikt, is het goed daar een speciaal rijbewijs voor te halen. Wij kunnen je daar als geen ander bij helpen. Dat geldt eveneens wanneer jij je rijbewijs voor de auto, motor of scooter wilt halen. Ook dan helpen we je steeds op zeer professionele en geduldige wijze aan je rijbewijs.

Pakket Basic

€955,-

Pakket Plus

€1100,-

Pakket Premium

€1245,-

Rijden met een aanhangwagen is echt iets anders dan rijden met alleen de auto

Rijden met een aanhangwagen is iets heel anders dan rijden met alleen de auto. Onze ervaren en gekwalificeerde instructeurs leren je hoe je veilig met de aanhangwagen de weg op kunt. Wanneer je rijlessen met de aanhangwagen volgt, ervaar je al snel dat dit toch wel bepaalde vaardigheden vraagt. In jouw eigen tempo helpen wij je om dit goed onder de knie te krijgen. In de praktijk blijkt dat de één sneller met de aanhangwagen uit de voeten kan dan de ander. Daardoor zijn we flexibel met onze pakketten en lessen. De één heeft soms net even wat extra lessen nodig en bij ons is dat nooit een probleem. Onze werkwijze staat bekend als zeer efficiënt. Door voor ons te kiezen bespaar je geld en tijd. Ook als het gaat om het halen van een rijbewijs voor de aanhangwagen.

Kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs

Je doet op het gebied van rijlessen nooit tevergeefs een beroep op ons. We zijn actief in de wijde regio rond Den Haag en je kunt bij ons terecht voor zowel auto-, motor- en scooter rijlessen. Ondanks dat we pure kwaliteit bieden, weten we onze rijlessen steeds prima betaalbaar te houden. Je weet dus waar je lessen moet volgen als jij straks met de aanhangwagen de weg op wilt.

Reguliere rijopleiding

Losse aanhangerrijles (60 minuten)
€75,-

Intake les
€95,-

Praktijkexamen
€375,-

Vandaag geslaagd bij Gun voor mijn A rijbewijs! Kan niets anders zeggen dan perfect! Alle lessen waren leerzaam en vooral grappig! Elke rit genoten van de goede lessen. Alles in 1x gehaald, door de goede instructies. Gun je bent een topper!

Rijschool Rijswijk

Wil jij ook je rijbewijs halen?

Wij hebben inmiddels vele geslaagde leerlingen met geduld en vooral plezier begeleid tot het halen van hun rijbewijs! Ben jij de volgende?

Rijschool Gun