Skip to content

Motor rijbewijs

Veel mensen ervaren een rit op de motor als het ultieme gevoel van vrijheid. Het is goed te weten dat alleen een rijbewijs voor de auto niet voldoende is om ook een motor te mogen besturen. Heb je bij ons jouw autorijbewijs gehaald en wil je de ultieme vrijheid ervaren? Neem dan aansluitend lessen voor de motor. Dan ervaar ook jij straks hoe ultieme vrijheid precies voelt.

Ook voor motorrijlessen ben je hier op de juiste plaats

Behalve rijlessen voor de auto, ben je ook voor het volgen van motor rijles bij ons exact aan het juiste adres. Wat voor de rijlessen voor de auto geldt, geldt al eveneens voor de lessen op de motor. Je kunt steeds vertrouwen op gekwalificeerde en zeer ervaren instructeurs die er alles aan doen om jou straks optimaal voor te bereiden op het examen. En zonder overdrijven lukt ons dat telkens weer.

Actie Motorpakket

Van €1365 €1199,-

Pakket Basic

€1940,-

Pakket Premium

€2480,-

Wij beseffen dat iedereen op zijn of haar eigen tempo het rijden op de motor onder de knie krijgt

Dit heeft alles te maken met het feit dat we beseffen dat iedereen anders is. Neem je motorrijles, dan kun je kiezen uit verschillende pakketten. Bij ons kun je echter ook gewoon losse lessen nemen. Dat iemand bedreven is in het besturen van de auto, zegt nog niets over het rijden op de motor. Mocht je een pakket inclusief examen afnemen voor op de motor, dan kan het zijn dat je toch nog even wat extra tijd nodig hebt om de kans op slagen te vergroten. Dat kan altijd, we zijn wat dat betreft altijd erg flexibel. Vergeet niet dat een motor iets anders is dan een auto. De rijlessen zijn dan ook anders. Maar met onze professionele instructeurs heb je ook het rijden op een motor vast snel onder de knie. 

Kies je voor ons, dan kies je voor het besparen van tijd en geld

Door de rijlessen voor de motor bij ons af te nemen, bespaar je geld en tijd. Je lest ook in je eigen tempo en van enige druk is nooit sprake. We willen je vertrouwd de weg op sturen en daar nemen we altijd precies de tijd voor die daarvoor nodig is. En dat verschilt van persoon tot persoon. Iedereen kan bij ons terecht. Ook als je faalangst hebt bijvoorbeeld. We nemen dan extra de tijd en stellen je op je gemak. Genoeg redenen dus om ook voor ons te kiezen. Dan is de kans groot dat je straks ook de ultieme vrijheid ervaart.

Reguliere rijopleiding

Losse motorrijles
€58,- per uur

Proefles
€40,-

AVB Praktijkexamen
€220,-

AVD Praktijkexamen
€320,-

Theorieexamen
€99,-

Vandaag geslaagd bij Gun voor mijn A rijbewijs! Kan niets anders zeggen dan perfect! Alle lessen waren leerzaam en vooral grappig! Elke rit genoten van de goede lessen. Alles in 1x gehaald, door de goede instructies. Gun je bent een topper!

Rijschool Rijswijk

Wil jij ook je rijbewijs halen?

Wij hebben inmiddels vele geslaagde leerlingen met geduld en vooral plezier begeleid tot het halen van hun rijbewijs! Ben jij de volgende?

Rijschool Gun