Skip to content

Auto rijbewijs

Iedereen wil er met de auto op uit. De vrijheid tegemoet. Wanneer je echter met de auto het avontuur tegemoet wilt, dan is het halen van een rijbewijs natuurlijk wel een vereiste. En juist op dat gebied kunnen wij je als geen ander van dienst zijn. Haal bij ons in jouw eigen tempo het rijbewijs en vergroot de wereld om je heen! Overigens klop je ook voor motor rijlessen bij ons aan.

Jonge en zeer dynamische onderneming

Wij zijn een jonge en dynamische onderneming Je kunt bij ons losse rijlessen voor de auto afnemen, maar ook kiezen voor het gemak van complete pakketten. Natuurlijk helpen we je ook bij het behalen van het theoriediploma. Kies je voor ons, dan weet je zeker dat je altijd auto rijles krijgt van een zeer professionele instructeur. Onze instructeurs zijn professioneel en gedreven en uiteraard in het bezit van alle benodigde diploma’s. Wij denken voortdurend met je mee wanneer je je autorijbewijs wilt gaan halen. We bieden je steeds duidelijkheid en het beste advies. Waar we samen aan gaan werken is een veilige toekomst in jouw eigen auto op de weg. Bij ons ervaar je nooit druk. Je volgt de lessen in jouw eigen tempo, in de wetenschap dat iedereen anders is. Daarnaast kun je bij ons rekenen op kwaliteit en hechten we aan persoonlijk contact en een goede sfeer.

Actie pakketten schakel

Pakket Basic

€1190,-

Pakket Plus

€1770,-

Pakket Premium

€2390,-

Actie pakketten automaat

Pakket Basic Automaat

€1325,-

Pakket Plus Automaat

€1970,-

Pakket Plus Premium

€2630,-

We bieden je verschillende pakketten voor auto rijles

Onze leermethodes kun je omschrijven als effectief. We zijn bovendien flexibel. Je kunt bij ons kiezen voor vier verschillende pakketten. En mocht blijken dat er toch een aantal extra lessen noodzakelijk zijn, dan plannen we die gewoon in. Flexibiliteit is ons niet vreemd. We willen je zo goed mogelijk voorbereiden op het examen. Door voor onze diensten te kiezen, bespaar je tijd en geld. Want ondanks de kwaliteit die we leveren, houden we onze autorijlessen steeds prima betaalbaar. Het is goed om te weten dat we actief zijn in de regio’s Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk, Scheveningen, Poeldijk, Zoetermeer, Naaldwijk, Monster, Delft en Nootdorp.

Ook het adres wanneer je met faalangst te kampen hebt

Wat betreft het lessen in de auto bieden we heel erg veel. Je hebt keuze uit verschillende pakketten en bieden eveneens rijlessen speciaal voor de automaat. Wil je een extra tussentijdse toets? Dan is dat prima mogelijk. Ook wanneer je te kampen hebt met faalangst kun je altijd bij ons aankloppen, net als voor een eendaagse cursus. Wat dat betreft zijn we van alle markten thuis.

Meer lessen nodig?

Vervolgpakket 10 rijlessen

€590,- (Automaat: €670,-)

Reguliere rijopleiding

Autorijles (60 min.)
€60,-

Automaat toeslag/uur
€8,-

Proefles gratis bij afname pakket
Anders €35,-

TTT Tussentijdse toets
€220,-

Praktijkexamen
€320,-

BNOR examen
€370,-

Faalangstexamen
€370,-

Online theoriecursus (iTheorie)
€35,-

Spoedtarief
€250,-

Vandaag geslaagd bij Gun voor mijn A rijbewijs! Kan niets anders zeggen dan perfect! Alle lessen waren leerzaam en vooral grappig! Elke rit genoten van de goede lessen. Alles in 1x gehaald, door de goede instructies. Gun je bent een topper!

Rijschool Rijswijk

Wil jij ook je rijbewijs halen?

Wij hebben inmiddels vele geslaagde leerlingen met geduld en vooral plezier begeleid tot het halen van hun rijbewijs! Ben jij de volgende?

Rijschool Gun