Skip to content

Lessen bij een Rijschool in Den Haag?

Woon jij in Den Haag en wil jij aan je rijbewijs beginnen? Neem dan rijlessen bij onze Rijschool in Den Haag. Rijschool GUN heeft vakkundige instructeurs die jou met geduld en plezier leren hoe je veilig aan het verkeer deelneemt. Stap voor stap leer jij hoe je veilig en bekwaam de weg op gaat. Ook wanneer je op zoek bent naar een rijschool in Delft of een rijschool in Rijswijk ben je bij ons aan het juiste adres. De rijlessen vinden namelijk plaats in deze regio, waardoor wij je gewoon ophalen op jouw gewenste ophaallocatie. Ook voor een rijschool in Den Haag is GUN rijschool de snelste weg naar jouw rijbewijs!

Rijschool Den haag

Onze verschillende pakketten

Wanneer jij je rijbewijs in Den Haag wilt halen, zit je bij onze rijschool in Den Haag zeker goed. Iedere leerling is anders, waardoor wij onze lessen aanpassen aan het individu. Wat voor ons belangrijk is, is dat jij je op je gemak voelt en je met plezier je rijbewijs in Delft of een andere regio behaalt! Onze bekwame instructeurs zorgen dat zij aansluiten op jouw tempo en niveau. Kilometer voor kilometer bouw jij steeds meer zelfvertrouwen op zodat je met een goed gevoel achter het stuur zit. Bij GUN rijschool bieden wij verschillende pakketten aan, zodat je profiteert van voordelige tarieven. Zo kies je bijvoorbeeld een Zilver pakket met 20 lessen en een praktijkexamen om vlot je rijbewijs te halen!

Ook voor twee wielen

Bij onze rijschool in Den Haag haal je niet alleen je auto rijbewijs, maar ook je scooterrijbewijs in Den Haag! Op twee wielen ervaar jij het gevoel van ultieme vrijheid. Je vliegt de fietsers voorbij en parkeren is een eitje! Voor je scooter rijbewijs in Delft zorgen wij dat je binnen enkele lessen al een eind komt. Voor je scooterrijbewijs in Zoetermeer bieden wij namelijk volledige pakketten aan waarin je al voor 6, 8 of 10 lessen jouw scooter rijbewijs in Rijswijk in the pocket hebt!

Motor rijbewijs halen
Voor de snelheidsduivels die de grote weg op willen met twee wielen, biedt onze rijschool in Den Haag ook voordelige lespakketten aan. Leer voor het eerste AVB examen hoe je de motor beheerst tijdens bijzondere verrichtingen. Tijdens het tweede gedeelte begint het echte werk, je gaat de weg op! Neem deel aan het verkeer voor het AVD examen. Onze instructeurs maken de weg naar jouw motorrijbewijs in Den Haag een waar avontuur. Neem snel contact met ons op om ook te profiteren van onze voordelige prijzen en ervaren instructeurs. Je motorrijbewijs halen in Delft is namelijk leuker en makkelijker dan je denkt!

Rijschool Gun