Skip to content

Slaag snel bij onze rijschool in Delft

Wil jij veilig en snel je rijbewijs halen? Dan ben je bij onze rijschool in Delft aan het juiste adres. Onze vakbekwame instructeurs helpen jou graag de weg op. Wij halen je bij jou thuis op en zetten je ook weer af. Ook wanneer je direct vanuit school of werk wilt lessen, is dit bij ons geen probleem. Woon je in de nabije omgeving? Wij rijden in regio Den Haag rond, waardoor je ook voor een rijschool in Delft of rijschool in Rijswijk bij ons goed zit. Tijdens je examen zal je namelijk ook in deze regio rondrijden, waardoor jij tijdens het lessen alvast kunt wennen. Bij rijschool GUN zorgen wij voor de snelste weg naar jouw rijbewijs in Den Haag!

Rijschool Delft

Rijschool in Delft lespakketten

Wanneer jij je rijbewijs in Delft wil halen, zijn er verschillende wegen die hier naartoe leiden. Om gebruik te maken van scherpe tarieven van onze rijschool in Delft, kies je voor onze rijles pakketten. Deze zijn zo samengesteld zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Is dit de eerste keer dat je rijlessen neemt en neem je graag voldoende tijd om dit te leren? Dan kies je bijvoorbeeld voor het Gouden pakket met 35 lessen, inclusief praktijkexamen. Heb je meer lessen nodig? Dan koop je een individuele les bij ons al voor €38. Zo betaal je nooit teveel voor je rijbewijs bij onze rijschool in Delft!

Scooterrijbewijs halen?

Ben jij al 16 en wil je graag meer vrijheid ervaren? Haal dan je scooter rijbewijs in Delft bij GUN rijschool. Samen met een ervaren instructeur ga jij de weg op om dichter bij jouw scooterrijbewijs in Den Haag te komen! Zeg maar vaarwel tegen die lange fietstochten of rennen voor de bus. Met een scooterrijbewijs in Zoetermeer ervaar jij echte zelfstandigheid. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van openbaar vervoer of de fiets om op jouw bestemming aan te komen. Wil jij zo snel mogelijk je scooterrijbewijs halen in Den Haag? Kies dan voor onze scooter rijlessen waarin je binnen 6, 8 of 10 lessen je scooter rijbewijs in Rijswijk haalt bij onze rijschool in Delft!

Motorrijbewijs halen in Den Haag?
Ben jij de files en overvolle parkeerplekken meer dan zat? Haal dan jouw motorrijbewijs in Den Haag. Bij onze rijschool in Delft zorgen wij dat je veilig en snel de weg op gaat. Twijfel je nog of motorrijden wel iets voor jou is? Plan dan voor maar €35 een proefles bij ons in. Zo ervaar je zelf hoe het is om op een motor te zitten. Ook maak je direct kennis met jouw instructeur. Je wilt natuurlijk met een goed gevoel starten aan jouw motorrijbewijs in Delft. Neem snel contact met ons op om jouw eerste motorrijles te starten!

Rijschool Gun