Skip to content

Vrachtwagen rijbewijs

Als je je vrachtwagenrijbewijs wilt halen en direct aan de slag wilt gaan als vrachtwagen chauffeur moet je eerst theorie en vervolgens praktijkexamen gaan afleggen. Rijschool GUN biedt een compleet pakket aan waarbij u alle essentiële vaardigheden die nodig zijn om een vrachtwagen te bedienen zult oefenen. Zo zul je leren omgaan met de schakelpatronen voor versnellingen, remmen en andere functies van een vrachtwagen.

Rijbewijs C1 met of zonder code 95?

Het rijbewijs C1 is geschikt voor wie een camper of kleine vrachtwagen wil besturen met een maximummassa van 3.500 – 7.500 kilo. Wil je echter beroepsmatig aan de slag, dan is het noodzakelijk te kiezen voor het vrachtwagen rijbewijs C1 met code 95. Toelatingsvoorwaarden zijn dat je ten minste 18 jaar dient te zijn en (in de meeste gevallen) in het bezit bent van rijbewijs B. 

Hierbij is de keuze voor een goede, kwaliteitsvolle rijschool die oog heeft voor wat jij nodig hebt de beste start die je maar kunt wensen. Een rijschool die het vuurtje in jou verder aanwakkert en je motiveert om op jouw eigen tempo alle kneepjes van het vak te leren. 

Pakket Basic 🚚

€2019,-Exclusief BTW

Pakket Plus 🚚

€2860,-Exclusief BTW

Pakket Premium 🚚

€3600,-Exclusief BTW

MEGA DEAL 🚚 ALL-IN Vrachtauto Rijbewijs

€3699,-Exclusief BTW

 

Toeslag voor rijbewijs CE €10 per uur. Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW, inclusief CBR kosten, administratieve kosten en vrachtauto gebruik tijdens examen.

Meer lessen nodig?

Vervolgpakket 9 vrachtwagenrijlessen voor €790,-

Reguliere rijopleiding

Losse rijles (60 minuten)
€79,- ex BTW

Proefles
€ 99,- ex BTW

Toets besloten terrein

€ 375,- ex BTW

Praktijkexamen
€520,-

Laden en lossen toets

€ 375,- ex BTW

Ééndaagse theoriecursus

€250,- per onderdeel inclusief examen

Vandaag geslaagd bij Gun voor mijn A rijbewijs! Kan niets anders zeggen dan perfect! Alle lessen waren leerzaam en vooral grappig! Elke rit genoten van de goede lessen. Alles in 1x gehaald, door de goede instructies. Gun je bent een topper!

Rijschool Rijswijk

Wil jij ook je rijbewijs halen?

Wij hebben inmiddels vele geslaagde leerlingen met geduld en vooral plezier begeleid tot het halen van hun rijbewijs! Ben jij de volgende?

Rijschool Gun