06 440 550 00 info@rijschoolgun.nl

Altijd al motor willen rijden?

Meld je dan snel aan voor een gratis proefles bij Rijschool Gun en ontdek hoe gaaf motorrijden is!

Meld je snel aan voor een proefles!

De eerste stap: Voertuigbeheersing

Heb je altijd al je motorrijbewijs willen halen? Dit kan bij Rijschool Gun! Wij hebben enkele gecertificeerde instructeurs die je snel en met een veilig gevoel de motor en de weg op helpen.

De eerste stap is de beheersing van de motor. Aan de hand van een aantal oefeningen maken we je bekend met het gebruik van de motor. We leren je hoe je bijzondere verrichtingen moet uitvoeren en als je deze voldoende beheerst volgt het AVB, het examen voor voertuigbeheersing. Daarna kunnen we beginnen met de lessen voor het AVD-examen, de verkeersdeelname.

Ben je in het bezit van een autorijbewijs? Dan kun je direct beginnen met lessen. Heb je dat nog niet, dan moet je eerst een theoriecertificaat voor de motor bezitten. We informeren je graag over wat wij voor je kunnen betekenen.

De tweede stap: De weg op en het AVD-examen

Motorrijders zijn een kwetsbare groep in het verkeer. Rijschool Gun zorgt er daarom voor dat je met zelfvertrouwen de weg op kan. Nadat je voor het AVB-examen geslaagd bent, gaan we aan het verkeer deelnemen.

In een aantal motorrijlessen gaan we ervaring op doen in deelname aan het verkeer op de motor. We leren je hoe je veilig aan het verkeer deelneemt en laten je zien wat kan en mag met de motor.

Als je tussen de 18 jaar en 20 jaar bent mag je afrijden voor het A1 motorrijbewijs. Je kunt dan motoren besturen met een vermogen tot 11kw.

Als je tussen de 20 jaar en 24 jaar bent mag je afrijden voor het A2 motorrijbewijs. Je kunt dan motoren besturen met een vermogen tot 35kw. Je mag onder bepaalde voorwaarden ook examen doen voor het A motorrijbewijs, vraag ons naar deze voorwaarden.

Ben je ouder dan 24? Dan mag je meteen opgaan voor het A motorrijbewijs. Je mag dan ook op motoren groter dan 35kw rijden.

 

Je motorrijbewijs halen op je eigen tempo

Vind je het spannend om voor het eerst op de motor te stappen? De instructeurs van Rijschool Gun zijn getraind om je bij te staan in het behalen van je motor rijbewijs. Onze instructeurs hebben ook ervaring met leerlingen met autisme, faalangst en andere ongemakken die je mogelijk doen twijfelen of je jouw motorrijbewijs wel kunt halen.

Wij nemen alle stappen door op jouw tempo en zorgen er te alle tijde voor dat je weet hoe je ervoor staten. Samen met je instructeur werk je toe naar het slagen voor je examens en het behalen van je motorrijbewijs.

Ben je overtuigd? Vraag dan een gratis proefles aan!

Wil je meer weten?

Vraag dan een gratis proefles aan! Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Meld je snel aan voor een proefles!

Rijschool GUN

Cilliersstraat 27A
2572 AS DEN HAAG

06 440 550 00
INFO@RIJSCHOOLGUN.NL

Volg ons online

Proefles aanvragen

Wij rijden in de volgende regio's:

 • DEN HAAG
 • LEIDSCHENDAM
 • VOORBURG
 • RIJSWIJK
 • SCHEVENINGEN
 • POELDIJK
 • ZOETERMEER
 • NAALDWIJK
 • MONSTER
 • NOOTDORP
 • DELFT
Chat openen
Hallo, kunnen wij je helpen?