Skip to content

Je scooterrijbewijs halen bij Gun Rijschool

Wil jij graag je scooterrijbewijs halen? Kun je niet wachten om met je scooter deel te nemen aan het verkeer? Dan helpen wij je graag om je scooter rijbewijs in de wacht te slepen. Gun Rijschool zit in Den Haag, maar verzorgt ook scooterlessen in andere regio’s, waaronder Delft, Leidschendam, Naaldwijk, Nootdorp, Monster, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg en Zoetermeer. Een scooterrijbewijs halen bij ons is voordelig en bovendien leuk. We bieden verschillende pakketten aan en ook losse lessen. We zijn een jonge en dynamische organisatie, die je maar wat graag op weg helpt.

Waarom onze rijschool

Waarom moet jij je scooterrijbewijs nu juist bij onze rijschool halen? Natuurlijk is het aanbod aan rijscholen reuze, maar bij ons kijken we naar wat jij nodig hebt. Jouw leerproces staat centraal. Wij weten als geen ander hoe spannend, leuk, maar ook eng het kan zijn, als je voor het eerst de weg op gaat. Elke leerling is uniek en heeft zijn of haar sterke en zwakkere punten. Wij kijken naar wat jij nodig hebt om met succes je scooterrijbewijs te kunnen halen. Tijdens een proefles adviseren we je over het pakket dat je bij ons kunt afnemen en geven we een indicatie van het aantal lessen, dat we verwachten dat jij nodig hebt om je praktijkexamen met goed gevolg af te kunnen ronden.

Scooterrijbewijs halen

Onze pakketten en losse lessen

Wij bieden verschillende pakketten aan om je scooterrijbewijs te halen. Je kunt kiezen uit een pakket van 6,8 of 10 lessen en een praktijkexamen. Heb je toch meer lessen nodig of heb je al bij een andere rijschool gelest? Dan kun je bij ons ook losse lessen kopen. Onze rijinstructeurs zijn gediplomeerd en kunnen door hun jarenlange ervaring goed inschatten, wat jij nodig hebt en of je klaar bent voor je examen. De regie ligt bij jou, maar onze rijinstructeurs hebben veel kennis van zaken en doen hun uiterste best je te voorzien van een passend advies.

Contact opnemen
Wil jij je scooterrijbewijs halen, maar heb je nog aanvullende vragen? Of wil je juist je motorrijbewijs of autorijbewijs halen? Ook dan kun je bij ons terecht. Je kunt je inschrijven voor een proefles of bellen naar 06 440 550 00. Wij voorzien je graag van informatie. Je kunt ook een mail sturen naar info@rijschoolgun.nl. We beantwoorden je vragen dan zo spoedig mogelijk.

Rijschool Gun