Skip to content

Je rijbewijs halen bij Gun Rijschool

Wil jij voordelig je rijbewijs halen? Kun je niet wachten om achter het stuur plaats te nemen? Bij Gun Rijschool helpen we je graag om jouw droom in vervulling te laten gaan. Onze rijschool is gevestigd in Den Haag. Daarbuiten zijn we ook werkzaam in de regio’s Delft, Leidschendam, Naaldwijk, Nootdorp, Monster, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen en Voorburg. We zijn een jonge en dynamische organisatie, die graag met je meedenkt. We bieden lessen aan voor het autorijbewijs, maar ook om je motorrijbewijs te halen. Daarbij kun je bij ons ook je scooterrijbewijs halen of leren hoe je een auto met aanhangwagen moet besturen.

Waarom je rijbewijs halen bij Gun Rijschool

Waarom moet je jouw rijbewijs bij ons halen? Ten eerste zijn wij enthousiast. We zijn enthousiast over rijden, auto’s, motoren en vooral enthousiast over het lesgeven aan jou. Wij staan voor groei en weten dat iedere leerling uniek is. Bij ons ben je niet één van de velen. Wij kijken specifiek naar wat jij kunt en wat je nog wilt leren. Bij ons staat jouw leerproces vooraan, waardoor je rijbewijs halen leuker en voordeliger wordt. We raden je aan eerst een gratis proefles te volgen, zodat wij je persoonlijk advies kunnen geven over je traject.

Rijbewijs halen

Pakketten en losse lessen

Wil je voordelig je rijbewijs halen? Dan kan het handig zijn om een pakket af te nemen. Een pakket bestaat bij ons uit een x-aantal lessen en een praktijkexamen. We begeleiden je van A tot Z en zullen aangeven, wanneer je in onze ogen klaar bent om je examen te doen. Heb je toch meer lessen nodig om je zeker genoeg te voelen om af te rijden? Dan kun je bij ons gemakkelijk een vervolgpakket van bijvoorbeeld 5 of 10 lessen afnemen. Heb je al ergens anders gelest en heb je nog maar enkele lessen nodig? Dan is ook het kopen van losse lessen bij Gun Rijschool geen enkel probleem. Wij denken graag met je mee.

Contact opnemen met Gun Rijschool
Wil je een gratis proefles plannen of heb je aanvullende vragen over onze werkwijze? Wij vinden het super leuk, als je contact met ons opneemt. Je kunt het contactformulier op onze website invullen, of ons bellen op +31 6 440 550 00. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@rijschoolgun.nl. Wij gaan professioneel te werk en voorzien je graag van advies.

Rijschool Gun