Skip to content

Je motorrijbewijs halen bij Gun Rijschool

Sta jij te popelen om je motorrijbewijs te halen? Droom jij er al jaren van om motor te rijden? Dan ben je bij Gun Rijschool aan het juiste adres. Ons kantoor is gevestigd in het mooie Den Haag, maar wij geven ook motorrijles in een aantal andere regio’s, zoals Delft, Leidschendam, Naaldwijk, Nootdorp, Monster, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen en Voorburg. Wij helpen je graag bij het verwezenlijken van je droom. Bij ons kun je op een professionele manier je motorrijbewijs halen. Bovendien bieden wij ook opleidingen aan voor het halen van je scooterrijbewijs. Een ander rijbewijs halen? Wij zijn ook gespecialiseerd in autorijbewijzen en rijbewijzen voor het besturen van aanhangwagens.

De kracht van Gun Rijschool

Gun Rijschool is een jonge en dynamische organisatie, waar de leerling centraal staat. Onze rijinstructeurs zijn gediplomeerd en hebben veel ervaring. Zij weten hoe jij de meeste kans van slagen hebt om je motorrijbewijs te halen. Ze kunnen goed inschatten hoeveel lessen je nodig hebt en waar jouw sterke en zwakke punten liggen. Bij onze rijschool krijg je altijd persoonlijk advies. We weten dat iedere leerling een uniek traject aflegt en dat ook anders ervaart. Daarom bieden wij je een gratis proefles aan, waarna we een indicatie geven van het aantal lessen dat je nodig zult hebben om je motorrijbewijs te halen.

Motorrijbewijs halen

Pakketten en losse lessen

Als je je motorrijbewijs gaat halen, is een pakket met lessen en een AVB- en AVD-examen waarschijnlijk het makkelijkst. Wij bieden verschillende pakketten aan met een gevarieerd aantal lessen. Wij denken graag met je mee welk pakket het beste aansluit bij jouw leercurve. Heb je al ergens anders gelest? Dan kun je bij ons ook losse lessen afnemen. Ook is het mogelijk om bij ons een vervolgtraject van bijvoorbeeld 5 of 10 lessen te kopen. Zo betaal je minder dan bij het kopen van losse lessen, maar zit je ook niet vast aan een langlopende rijopleiding.

Contact met onze rijschool
Heb je vragen over het halen van je motorrijbewijs? Wil je een proefles inplannen of heb je opmerkingen of feedback? Wij horen graag van je. Bij Gun Rijschool proberen we onze diensten constant te verbeteren en daar hebben we jou voor nodig! Je kunt ons telefonisch bereiken op +31 6 440 550 00 of je kunt een e-mail sturen naar info@rijschoolgun.nl. Wij horen graag van je en voorzien je met liefde van persoonlijk advies over het halen van je motorrijbewijs.

Rijschool Gun